Infraestructures educatives

El temporal crea el caos en molts centres educatius

STEPV demana un pla d’actuació a la Conselleria en els centres afectats per les pluges

Gimnàs d'un centre educatiu inundat per les pluges

dilluns 02 novembre 2015 14:23 h

El temporal de pluges que afecta el País Valencià ha provocat problemes en molts centres educatius, especialment aquells en barracots o amb instal·lacions antigues, però no només.

Les situacions més freqüents han estat goteres o vies d’aigua que han inundat aules, despatxos, gimnasos, menjadors, etc

Les situacions més freqüents han estat goteres o vies d’aigua que han inundat aules, despatxos, gimnasos, menjadors, etc. Així ha passat a centres en barracots com el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs o el CEIP Núm. 5 d’Aldaia, en què han desallotjat a l’alumnat en ambdós casos, el CEIP Villar Palasí de Sagunt, el CEIP Rosa Serrano de Paiporta, CEIP Pintor Camarón de Sogorb, l’IES Alfons XIII de la Vall d’Alba, el CEIP San Blas d’Albal, IES Vilamarxant o el Gaetà Huguet de Castelló.
També han desallotjat l’alumnat en centres com CEIP Las Playas d’Oriola, CEIP Bracal de Muro, la coorperativa Les Carolines de Picassent o el CEIP Pedro Alcázar de Nules, aquest últim per la caiguda d’arbres fora del centre.
Aquests són només alguns dels casos de centres afectats pel temporal. El caos en els centres s’ha evidenciat, ja que les filtracions han inundat espais que en alguns casos han requerit el desallotjament de l’alumnat del centre i el altres la seua reubicació així com la impossibilitat d’usar els espais afectats.
STEPV insta a la Conselleria d’Educació a recopilar tota la informació dels centres afectats i a iniciar un pla urgent per evitar que aquestes situacions es tornen a produir.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR