Infraestructures educatives

STEPV participa de la mobilització del CEIP Hispanidad de Santa Pola

La comunitat educativa reivindica la reconstrucció del centre

Un moment de la manifestació de divendres passat

STEPV

dilluns 23 gener 2023 13:37 h

Divendres passat la comunitat educativa del centre es va mobilitzar per a reclamar la reconstrucció del centre, que fa 10 anys va patir l’ensoorrament d’una aula, que encara queda pendent. Des d’aleshores, l’alumnat està separat en dos centres a 4 quilòmetres de distància, tot i les promeses per construir el centre i unificar l’alumnat novament.

A la manifestació convocada hi van participar pares i mares, alumnat i professorat del centre. També hi va assistir una delegació de STEPV per donar suport a les seues reivindicacions.
STEPV continuarà donant suport a la comunitat educativa i exigeix que les administracions donen resposta urgent i immediata a les reclamacions de la comunitat educativa.

Etiquetat com a

infraestructures

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR