Retallades

El Govern en funcions pot augmentar les retallades educatives

La remissió a la UE de les propostes pressupostàries per part del Govern en funcions pot augmentar les retallades educatives

dijous 20 octubre 2016 22:26 h

STEs-i, juntament amb FE-CCOO, FETE-UGT, CSI-F i ANPE, hem exigit per escrit al ministre d’Educació, Íñigo Méndez de Vigo, la convocatòria de la Mesa Sectorial d’Educació Pública no universitària per tractar qüestions que afecten el professorat i la qualitat de l’educació pública, com ara la millora de la qualitat de l’ocupació, l’oferta d’ocupació pública, les retribucions del professorat i altres condicions de treball docent.
Petició de Mesa sectorial del MECD


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR