Professorat interí

Convocatòria Assemblea de Professorat Interí

Serà el pròxim dimecres 19 d’octubre, per a tractar les mobilitzacions previstes per exigir la consolidació i el rebuig al cessament als tres anys.

STEPV

divendres 14 octubre 2022 11:20 h

L’assemblea serà el pròxim dimecres 19 d’octubre a les 18h en aquest enllaç
El Sindicat està preparant mobilitzacions per a exigir una consolidació real del professorat interí i exigir que no s’aplique al professorat el cessament a tres anys que estableix la llei Iceta i la recent modificació de la llei valenciana de la funció pública.
L’assemblea se centrarà en aquests temes.
Vine a l’assemblea!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR