Dret a l’educació

Conselleria no cobrirà totes les substitucions de professorat per falta de pressupost

Segons diverses fonts un 30% de les substitucions no es cobriran

STEPV

dimarts 23 setembre 2014 17:30 h

STEPV ha pogut saber per diverses fonts que la Conselleria d’Educació no cobrirà totes les substitucions de professorat per manca de pressupost. Un 30% d’aquestes substitucions es quedaran sense cobrir.

La consellera critica la vaga d’alumnat perquè es perd un dia de classe i deixa sense substituts milers d’alumnes

El Sindicat ha rebut diverses queixes de centres que no tindran el professorat substitut per a cobrir les baixes. Aquesta mesura afectarà a un 30% de les substitucions, tot i que aquesta dada està per confirmar. Per això, membres del Sindicat exigiran demà explicacions a la Conselleria d’Educació d’aquesta mesura, totalment inacceptable perquè deixarà milers d’alumnes sense docents.
No és de rebut que la consellera Català critique la vaga d’alumnat del passat 18 de setembre perquè es perdia un dia de classe i no envie el professorat substitut necessari obligant a l’alumnat a perdre hores de classe de les matèries afectades.
Aquest fet és una nova irresponsabilitat per part de la Consellera d’Educació i reitera les demandes de dimissió que la comunitat educativa està exigint aquests darrers dies per la seua nefasta gestió en el departament que dirigeix.

Etiquetat com a

substitucions pressupost

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR