Mobilitzacions

Milers de persones es manifesten per exigir la dimissió de la consellera Català

Milers de persones es manifesten per exigir la dimissió de la consellera Català.

La manifestació d'ahir a la Plaça de la Mare de Déu de València

divendres 19 setembre 2014 22:44 h

Els passats dies 17 i 18 de setembre milers de persones convocades per les plataformes comarcals en defensa de l’ensenyament públic van eixir al carrer per exigir la dimissió de la Consellera d’Educació, María José Català, per la seua nefasta gestió de l’educació, especialment en aquest inici de curs 2014/15.

El Sindicat treballa amb les Marees per l’educació pública en la campanya “12 mesos, 12 lluites”

Així, a Alacant, es convocava una cordada d’aigua i una manifestació el dia 17 de setembre, per manifestar el rebuig a l’avançament de l’inici del curs, marcat per l’onada de calor. I a València, Elx, Dénia i Castelló la mobilització va coincidir amb la vaga estudiantil, d’ampli seguiment.
Per la vesprada del dia 18 milers de persones van omplir els carrers d’aquestes ciutats en manifestacions que van aplegar alumnat, pares i mares i professorat per dir prou a la gestió de la consellera i exigir la seua dimissió.

Totes les manifestacions també exigien la finalització de les retallades, de l’acomiadament del professorat interí, de la supressió de línies en valencià i rebutjaven l’aplicació de la LOMQE.

STEPV anunciava així mateix la continuació de les mobilitzacions durant la tardor i la resta del curs i proposa al professorat la convocatòria d’una vaga general en educació el 23 d’octubre, coincidint amb la vaga de tres dies convocada pel Sindicat d’Estudiants el 21, 22 i 23 d’octubre.

El Sindicat també està treballant juntament amb les Marees per l’educació pública en la campanya “12 mesos, 12 lluites” que proposen accions cada mes per revertir les polítiques de retallades en educació a tot l’estat.

Visita la carteta compartida de Dropbox per veure fotos de les manifestacions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR