La conselleria continua sense pagar el mòdul d’altres despeses

La conselleria ha promés unes quantes vegades que eixugaria, de manera immediata, els deutes contrets amb els centres concertats.

dilluns 23 gener 2012 10:29 h

L’última vegada es va comprometre al pagament del tercer trimestre de 2011 referit al capítol d’altres depeses abans del 20 de gener, a més d’adquirir el compromís de dur a terme, a partir d’ara, la liquidació d’aquest mòdul de manera puntual.

Està pendent de liquidació el concepte altres despeses corresponent al quart trimestre de 2011

A hores d’ara l’Administració encara no ha liquidat el deute. Però, a més de les declaracions de la consellera d’Educació d’abonar de forma immediata les despeses, el Sindicat ha constatat que la Conselleria d’Hisenda ha donat ordre de pagar el tercer trimestre de 2011 referit al mòdul d’altres despeses, de manera que es farà efectiu el pagament abans del dimecres 25 de gener.
No obstant això, queda pendent de liquidació el quart trimestre de 2011.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR