Oposicions

Comencen les oposicions als cossos docents

STEPV està visitant els tribunals per atendre les persones aspirants sobre qualsevol aspecte relacionat amb les oposicions.

Informació de STEPV en un tribunal d'oposicions a València

dimarts 28 juny 2016 16:06 h

Avui comencen les oposicions als cossos de mestres, secundària, EOI, PTFP i Ensenyaments Artístics de Música i Dansa. En total, 15.306 persones s’hi han presentat per a un total de 1.185 places.

STEPV va fer una sèrie de propostes per tal de garantir la màxima transparència en el procés

STEPV està visitant els tribunals (194 en total repartits a Alacant, València i Castelló) per tal d’informar i atendre els dubtes o qüestions de les persones aspirants referents a les oposicions. Així mateix, en les seus del Sindicat també es pot consultar qualsevol tema relacionat amb aquest procediment.
El Sindicat va condicionar aquesta oferta de places a un pla d’estabilitat del professorat interí per garantir la continuïtat en el treball d’aquest personal. En algunes especialitat s’ha ofertat un nombre molt alt de places que actualment estan ocupant interins, i en algunes especialitat s’ha ofertat el 100% de les places que ocupen ara interins.
Una queixa recurrent, especialment en el cos de catedratics de Música i Dansa, en què fa més de 20 anys que no hi ha oposicions, és que s’han convocat a dos mesos vista, amb unes proves pràctiques molt exigents i d’una durada de més de tres dies en alguns casos. Per tant, les persones aspirants han tingut molt poc temps per preparar-se les proves com cal, fet que ja va ser advertit per STEPV en la mesa de negociació d’aquesta convocatòria i en va demanar l’ajornament.
Quant a la negociació concreta d’aquestes oposicions, STEPV va fer una sèrie de propostes per tal de garantir la màxima transparència en el procés i les garanties perquè els tribunals tingueren temps per a valorar totes les persones aspirants com es mereixen. Per això, el Sindicat va proposar una ràtio màxima de 50 aspirants per tribunal (actualment la ràtio està en 80, aproximadament) i que es pugueren revisar les proves, entre altres propostes.
Finalment, STEPV convocarà assemblees informatives per a les persones que obtinguen plaça en aquest procediment, al professorat interí i a les persones que s’incorporen a les borses de treball per primera vegada per tal d’informar-los del procediment d’adjudicació de juliol, entre altres temes.

Etiquetat com a

treball oposicions 2016

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR