Condicions laborals

Aclariments sobre els impagaments del mes de setembre

El Sindicat posa un model de reclamacions a disposició de les persones afectades

dimarts 01 octubre 2019 16:42 h

Segons ha pogut saber STEPV aquest matí els impagaments de les nòmines de setembre no han estat per problemes amb l’IBAN, com va informar ahir la Conselleria sinó per altres causes, segons han informat des de la Direcció Territorial d’Alacant (on ha afectat entre 300 i 350 persones tot i que no podien confirmar-ho exactament).

El Sindicat ha preparat un model de reclamació per a les persones afectades

- S’ha fet un volcat massiu amb tot el personal que tenia adjudicada una vacant fins a l’onze de setembre. Aquest grup majoritàriament han cobrat.
- Persones que no han entrat en nòmina perquè les places adjudicades i el seu lloc s’ha modificat fruit de recursos de les comissions de serveis (resolts a setembre) i altres vacants amb el lloc duplicat, per comissions especials, assessories, càrrecs polítics, etc. En aquests cassos no ho han pogut corregir a temps per gravar-les en nòmina.
- Persones procedents d’altres comunitats autònomes: algunes persones no han cobrat per la manca de claredat del procediment informàtic i no s’han donat d’alta en nòmina.
- Professorat en Pràctiques: algunes persones no han cobrat per problemes en donar-se d’alta en nòmina i manca de dades.
-Les substitucions, perquè cobren a mes vençut i les vacant a partir del onze de setembre no han entrat en nòmina.
El Sindicat intentarà completar demà aquesta informació i exigirà a la Conselleria d’Educació solucions immediates per a aquest col•lectiu que, tot i que en menor nombre d’anys anteriors, continua veient-se afectat pels impagaments i per problemes aliens a les persones i només atribuïbles a l’administració.
El Sindicat ha preparat un model de reclamació per a les persones afectades i en farà el seguiment perquè cobren el més prompte possible.


Model de reclamació (us demanem que, una vegada presentat a la direcció territorial el feu arribar al sindicat per fer-ne el seguiment: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)  També el podeu enviar emplenat (signat i escanejat) i el Sindicat s’encarregarà de registrar-lo a la direcció territorial corresponent).


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR