Condicions laborals

Funcionariat en pràctiques i interí torna a quedar-se sense cobrar el mes de setembre

El Sindicat ha estat fent gestions en la Conselleria per a reclamar el pagament de les nòmines

Concentració convocada per STEPV davant els impagaments el curs passat

dilluns 30 setembre 2019 16:42 h

Avui dilluns 30 de setembre STEPV ha preguntat a la Conselleria d’Educació la causa del impagament de la nòmina de setembre de 2019 que ha afectat a professorat funcionari interí i en pràctiques.

STEPV critica que es produïsca novament aquesta situació i reclama solucions immediates

Segons la Conselleria només ha introduït en la nòmina de setembre les persones que van participar en les adjudicacions del 2 d’agost i del 5 de setembre (en aquesta última adjudicació només han cobrat les persones amb vacant, ja que les substitucions cobren a mes vençut). La resta de persones adjudicades amb posterioritat al 5 de setembre cobraran en octubre.
Segons la Conselleria, l’impagament de les nòmines d’aquestes 2 adjudicacions (2 d’agost i del 5 de setembre) s’han produït per una errada a l’hora d’omplir el codi IBAN del compte bancari o el model del IRPF de les persones adjudicades.
STEPV recomana a les persones que van participar en les adjudicacions del 2 d’agost i del 5 de setembre (en aquesta última, només a les persones que tenien vacant), que revisen la documentació que van presentar per comprovar que és correcta i a les que no es troben dins de la situació explicada per la Conselleria, que presenten una instància general dirigida a la Direcció Territorial d’Educació on estan treballant (la instància es pot presentar o bé en el la Direcció Territorial d’Educació de la província on estan treballant o bé en qualsevol registre PROP).
STEPV critica que es produïsca novament aquesta situació i que només es graven les nòmines de les persones adjudicades en agost i en la primera adjudicació de juliol. El Sindicat no té informació del nombre de persones afectades per aquests impagaments i insta a l’administració a solucionar-ho de forma immediata.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR