Mobilitzacions

100.000 persones als carrers del País Valencià. Gràcies!

El gran seguiment de la vaga del 9-M es va visualitzar en tres grans manifestacions a la vesprada en Castelló, Alcant i València, i al matí en Elx.
El rebuig a la LOMQE, les retallades i l’acord de 2013 va ser massiu.

Capçalera unitària a la manifestació d'ahir al matí a Elx.

divendres 10 maig 2013 07:51 h

El Sindicat valora molt positivament tant el seguiment de la vaga, d’un 65% en el conjunt de l’ensenyament, com l’assitència a les manifestacions, concentracions i accions que van tindre lloc al llarg del dia en molts pobles i ciutats del País Valencià. A la vesprada es van manifestar més de 50.000 persones a València, 30.000 a Alacant i 10.000 a Castelló.

STEPV vol agrair a tota la comuitat educativa i a tot el professorat l’esforç i el compromís per a fer possible una jornada de lluita tan contundent. Aquesta vaga ha de servir perquè el govern espanyol i valencià facen una correcció de les seues polítiques educatives que condueixen al desmantellament de l’escola pública.
La comunitat educativa valenciana i en el conjunt de l’estat ha enviat un clar missatge que no vol aquesta reforma educativa i que la via de les retallades en educació és errònia.
Fotos del 9-M


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR