Reforma educativa

Es consolida el moviment “Marees per l’Educació Pública”

Dissabte 1 de gener es va celebrar una reunió a Madrid en què STEPV va participar per a presentar el document d’inaplicació de la LOMQE. Ací teniu la nota de premsa enviada ahir.

Un moment de la reunió de dissabte passat

dimarts 04 febrer 2014 08:56 h

Dissabte passat 1 de Febrer s’ha celebrat a Madrid, i amb caràcter estatal, una reunió en la qual s’ha consolidat el moviment MAREES PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA com a espai de coordinació dels diferents moviments, marees, assemblees i col·lectius en defensa de l’Educació Pública que existeixen tant en la península com a les illes.

Les persones participants en aquesta trobada insistim en la necessitat i urgència de construir un nou model d’Educació Pública

MAREES PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA té com a objectiu compartir informació, intercanviar experiències i coordinar accions conjuntes en defensa de l’Educació Pública a nivell nacional.
Perquè l’educació pertany i és responsabilitat de tota la ciutadania, perquè l’escola d’avui és la societat del demà, ens neguem a la destrucció del sistema públic d’ensenyament, condició indispensable d’una societat democràtica.
Perquè creiem en una Educació Pública de tots i totes i per a tots i totes lluitem per ella.
En aquest sentit les persones participants en aquesta trobada insistim en la necessitat i urgència de construir un nou model d’Educació Pública amb la participació de tota la comunitat i des de la base, línia de treball ja iniciada per alguns territoris que es pretén estendre a la resta de l’Estat duent a terme la celebració d’una nova trobada estatal.
Al final del matí, s’ha interromput la reunió per participar en la manifestació celebrada aquest mateix dia a Madrid contra la “Llei Gallardón”, i mostrar així el seu suport a la marea violeta i la seva lluita.
PER UNA EDUCACIÓ SENSE RETALLADES
GARANT D’UNA ALTRA SOCIETAT POSSIBLE
A favor D’UN ALTRE MODEL EDUCATIU
PERQUÈ L’EDUCACIÓ
NO ES VEN, ES DEFENSA


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR