Oposicions

Conselleria modifica el repartiment de places en EOI i ensenyaments artístics

STEPV considera que cal donar solució al professorat en expectativa i millorar les plantilles, i després parlar de l’oferta

STEPV

Dimecres 23 Desembre 2015 14:00 h

La Conselleria d’Educació ha modificat la proposta d’oferta pública d’ocupació en els cossos de professorat d’EOI, professorat de música i arts escèniques i professorat d’arts plàstiques i disseny.

STEPV ha afegit la necessitat d’oferir un destí definitiu als més de 1500 docents en expectativa i negociar noves plantilles

En concret, en EOI es modifiquen les places d’italià (de 10 a 5) i s’oferten 5 places de valencià. En música i arts escèniques, s’aplien a 20 les places de piano i s’eliminen les 5 d’Història de la Música. Quant a Dansa Contemporània, o bé es reuduïran a 3 o bé no se n’ofertarà cap. En arts plàstiques i disseny, es redueixen a 5 les places de Dibuix artístic i color, s’eliminen les places de Mitjans informàtics i Organització Industrial i Legislació i s’incorporen les especialitats de Disseny de Moda (5), Disseny de producte (5) i Mitjans audiovisuals (5).
Aquestes modificacions han estat proposades directament per l’administració (excepte el cas de Dansa contemporània) per ajustar l’oferta a la realitat de les plantilles, segons ha argumentat Conselleria.
Respecte a les places del cos de catedràtics de música i arts escèniques, encara no han pogut concretar l’oferta per especialitats i s’han compromés a tindre-la en el mes de gener.
STEPV ha mantingut el seu posicionament respecte a l’orferta i l’ha condicionat a l’existència d’un pla d’estabilitat i d’un accés diferenciat per al professorat interí, per a garantir la continuïtat en el treball d’aquest col·lectiu i, alhora, l’accés a la funció pública d’aspirants que no formen part de les borses de treball actualment.
A més, ha lliurat un document del professorat interí de les escoles d’art i disseny sobre les implicacions de l’oferta en aquest cos, ja que el percentatge de professorat interí és molt elevat des de fa molts anys i pot afectar l’estabilitat de les plantilles.
El Sindicat ha afegit la necessitat d’oferir un destí definitiu als més de 1500 docents en expectativa de destí i negociar unes noves plantilles que milloren les actuals i recuperen els més de 4000 docents interins/es que han perdut el lloc de treball aquests darrers anys. I, una vegada concretats aquests aspectes, plantejar l’oferta d’ocupació docent.

Enllacem la nova proposta d’oferta pública d’ocupació.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR