Oposicions

Conselleria modifica el repartiment de places en EOI i ensenyaments artístics

STEPV considera que cal donar solució al professorat en expectativa i millorar les plantilles, i després parlar de l’oferta

dimecres 23 desembre 2015 14:00 h

La Conselleria d’Educació ha modificat la proposta d’oferta pública d’ocupació en els cossos de professorat d’EOI, professorat de música i arts escèniques i professorat d’arts plàstiques i disseny.

STEPV ha afegit la necessitat d’oferir un destí definitiu als més de 1500 docents en expectativa i negociar noves plantilles

En concret, en EOI es modifiquen les places d’italià (de 10 a 5) i s’oferten 5 places de valencià. En música i arts escèniques, s’aplien a 20 les places de piano i s’eliminen les 5 d’Història de la Música. Quant a Dansa Contemporània, o bé es reuduïran a 3 o bé no se n’ofertarà cap. En arts plàstiques i disseny, es redueixen a 5 les places de Dibuix artístic i color, s’eliminen les places de Mitjans informàtics i Organització Industrial i Legislació i s’incorporen les especialitats de Disseny de Moda (5), Disseny de producte (5) i Mitjans audiovisuals (5).
Aquestes modificacions han estat proposades directament per l’administració (excepte el cas de Dansa contemporània) per ajustar l’oferta a la realitat de les plantilles, segons ha argumentat Conselleria.
Respecte a les places del cos de catedràtics de música i arts escèniques, encara no han pogut concretar l’oferta per especialitats i s’han compromés a tindre-la en el mes de gener.
STEPV ha mantingut el seu posicionament respecte a l’orferta i l’ha condicionat a l’existència d’un pla d’estabilitat i d’un accés diferenciat per al professorat interí, per a garantir la continuïtat en el treball d’aquest col·lectiu i, alhora, l’accés a la funció pública d’aspirants que no formen part de les borses de treball actualment.
A més, ha lliurat un document del professorat interí de les escoles d’art i disseny sobre les implicacions de l’oferta en aquest cos, ja que el percentatge de professorat interí és molt elevat des de fa molts anys i pot afectar l’estabilitat de les plantilles.
El Sindicat ha afegit la necessitat d’oferir un destí definitiu als més de 1500 docents en expectativa de destí i negociar unes noves plantilles que milloren les actuals i recuperen els més de 4000 docents interins/es que han perdut el lloc de treball aquests darrers anys. I, una vegada concretats aquests aspectes, plantejar l’oferta d’ocupació docent.

Enllacem la nova proposta d’oferta pública d’ocupació.


Comentaris

Rosa Maria Paya Climent

24 desembre 2015 / 08:49 h

Com a professora de secundària de valencià en expectativa, aplaudisc la vostra implicació en el meu col·lectiu i espere que per fi se solucione i puga tindre una feina més estable.

gràcies

Rosa


Sandra Fayos Navarro

07 gener 2016 / 20:26 h

Respecte a les cinc places de Valencià, no n’estic segura. No han de resoldre abans l’oposició impugnada ja fa anys? Esta oferta ja és la definitiva?


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR