Privatització de l’ensenyament

Vora 1000 firmes contra un CIS a Massamagrell

La Plataforma en defensa de l’escola pública de Massamagrell presenta vora 1.000 firmes contra la cessió de sòl públic per a un centre escolar privat a Massamagrell.

Lliurament de firmes contra la construcció d'un CIS a Massamagrell

dimecres 29 maig 2013 22:49 h

Integrada per representants de les AMPA dels CEIP Bisbe Amigó, CEIP Sant Joan Evangelista, CEIP Verge del Rosari i del professorat dels centres públics de la localitat, la Plataforma en defensa de l’escola pública de Massamagrell, juntament amb la representant de l’STEPV a l’Horta Nord, Imma Coret, ha presentat al registre de l’ajuntament de Massamagrell vora 1.000 firmes contra la cessió de sòl públic per a la construcció d’un centre privat a la localitat.

la campanya continuarà fins que s’obtinga el compromís del govern municipal de renunciar a la cessió de sòñ públic a la privada

Segons ha declarat Imma Coret, “la cessió de sòl públic per a la construcció d’un centre privat suposa el malbaratament de diners públics”. La política de la conselleria d’impulsar els CIS (centres d’iniciativa social) no suposa cap benefici per a la millora de la qualitat educativa, que és el que preocupa a la ciutadania. “Aquesta iniciativa suposa la renúncia a l’escola pública de qualitat com l’única que pot garantir la igualtat d’oportunitats entre els ciutadans i les ciutadanes”, ha manifestat la responsable sindical.

Així mateix, representants de les AMPA dels col·legis públics han exposat que “aquest model de potenciació de l’escola privada no suposa una major oferta o llibertat per part dels pares i les mares, ja que a Massamagrell es disposa de diversos centres públics on les famílies poden escolaritzar les seues filles i els seus fills, centres que desenvolupen la seua tasca amb un alt nivell de qualitat”.

Per altra banda, Vicent Monroig, representant del professorat en el consell escolar municipal per l’STEPV, ha expressat que “darrere d’aquesta proposta es troba igualment la renúncia de la conselleria d’Educació a la construcció de nous centres escolars propis, un exemple més del procés de desmantellament de tot el que és públic, governant en contra dels ciutadans i causant greus perjudicis sense importar-los el que hauran de pagar les properes generacions”.

Aquesta és la primera entrega, ja que la campanya de recollida de firmes continuarà fins que s’obtinga el compromís del govern municipal de renunciar a la cessió de sòl públic per a un centre escolar privat. Així mateix, la Plataforma en defensa de l’escola pública de Massamagrell portarà el tema al proper consell escolar municipal perquè l’esmentat òrgan s’hi pronuncie en contra.

Etiquetat com a

massamagrell firmes cis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR