Professorat interí

Veritats i mentides sobre el cobrament dels sexennis al professorat interí

Recentment estan apareixent en els centres educatius cartells i notícies de la resta de sindicats que s’atribueixen el fet del cobrament dels sexennis per al professorat interí. Res més lluny de la realitat!

Concentració de professorat interí convocada per STEPV i CPI el passat mes de juliol

STEPV

dimarts 30 gener 2018 18:16 h

CCOO, UGT, CSIF i ANPE no han fet absolutament res per aconseguir que el professorat interí puga cobrar els sexennis, més bé tot el contrari. En 2014, STEPV ja va denunciar que aquests sindicats havien pactat durant les vacances de pasqua i, per tant, a esquenes del professorat, un nou decret de sexennis en què no es reconeixia aquest dret al professorat interí.

En traslladar-se a la Mesa Sectorial la negociació del decret, STEPV va ser l’únic sindicat que va anunciar en la Mesa Sectorial que presentaria un recurs contra el decret si no s’incorporava el professorat interí. I STEPV va ser l’únic sindicat que va presentar el recurs. En 2016 es va guanyar el recurs i el TSJ anul•lava l’article 1 del decret perquè no apareixia el professorat interí.
Gràcies a la sentència de STEPV i a la negociació per part del nou govern del nou decret, s’ha incorporat al professorat interí, fet que ha permés que ja s’estiga cobrant el primer sexenni.
Per tant, és absolutament fals que cap altre sindicat haja aconseguit que el professorat interí cobre els sexennis. Ara tots es pengen la medalla, però els fets són els fets i no es poden esborrar.
Interí, interina, que no t’enganyen. Si cobres sexennis és gràcies a STEPV!
STEPV ha estat l’únic sindicat que ha defensat el col•lectiu. Vam parar, amb una fortíssima mobilització del col•lectiu, el nefast acord de 2013, signat pels sindicats que ara s’apropien l’èxit dels sexennis. STEPV és l’únic sindicat que defensa la consolidació i l’estabilitat del professorat interí i que ha criticat l’acord de CCOO, UGT i CSIF amb Montoro d’oposicions massives que no té en compte les conseqüències sobre el professorat interí que no supere aquestes proves.

Descarrega’t aquest escrit ací i enganxa’l en la sala de professorat

Etiquetat com a

sexennis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR