Mobilitzacions

STEPV anima a la comunitat educativa a participar en les mobilitzacions del 26 d’octubre

En defensa de l’ensenyament públic i contra les retallades, les revàlides i la LOMQE

STEPV

dilluns 24 octubre 2016 09:57 h

STEPV ha acordat amb la resta d’organitzacions de la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública, la convocatòria de manifestacions demà 26 d’octubre 19h a València i Castelló i una concentració a Alacant.  Aquestes mobilitzacions s’emmarquen en la jornada de vaga estudiantil i de pares i mares convocada el mateix dia en tot l’estat per l’escola pública i contra les retallades, les revàlides i la LOMQE.

STEPV crida a la comunitat educativa i a tota la societat a la participació massiva en les mobilitzacions

Les manifestacions tindran lloc a les 19h. A València des de la Plaça Sant Agustí. A Castelló des de la Plaça de les Aules i a Alacant es concentraran en la Plaça de la Muntanyeta, davant la subdelegació del govern.
El Sindicat anima al professorat a participar en el bloc de STEPV en aquestes mobilitzacions.
STEPV dóna suport a totes les mobilitzacions convocades i crida a la comunitat educativa i a tota la societat a la participació massiva en les mateixes. El govern del PP, de moment en funcions, no té legitimitat democràtica i política per seguir avançant en la imposició de la seua política reaccionària, segregadora, elitista i recentralitzadora. El Sindicat, juntament amb la comunitat educativa, continuarà lluitant de manera decidida fins que es retiren definitivament les retallades educatives, la LOMQE i la resta de polítiques educatives nefastes per al sistema educatiu.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR