Universitats públiques

STEPV sol·licita una reunió amb la DG d’Universitats sobre Professors Ajudants Doctors

També es tractaran diferents temes que afecten a les treballadores i treballadors de les universitats

Representants de STEPV sol·liciten la reunió a la DG Universitats

dilluns 19 setembre 2016 17:41 h

El divendres 16 de setembre Vanessa Campos, coordinadora del sector d’Universitats, junt amb altres companys del sector d’Universitats del STEPV van sol·licitar de manera formal, via registre d’entrada en la Conselleria d’Educació, mantenir una reunió amb Josefina Bueno, Directora General d’Universitats, per tractar diferents temes que afecten a les treballadores i treballadors de les Universitats i en particular per recollir informació sobre la situació actual i perspectives dels professors i professores ajudants Doctors de les Universitats públiques valencianes.
STEPV informarà dels resultats d’aquesta reunió tan prompte com aquesta es produisca.

Etiquetat com a

universitats públiques

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR