Infraestructures educatives

STEPV reclama una comissió d’investigació pels sobrecostos de CIEGSA

El Sindicat ja va denunciar en el seu moment la situació opaca de l’empresa pública

dissabte 23 gener 2016 16:10 h

STEPV es va oposar, des dels seus inicis, a la creació de CIEGSA. La Generalitat Valenciana va crear el 2001 l’empresa Construccions i Infraestructures educatives S.A. (CIEGSA) amb l’objectiu de finalitzar el Mapa Escolar dels centres escolars, però prompte es va veure que realment es va convertir en un instrument que s’escapava del control públic, amb una gestió opaca, en què els sobrecostos de les obres estaven a l’ordre del dia.

CIEGSA s’ha convertit en un muntatge interessat que no revertia en els centres

El Sindicat ja ho va denunciar en el seu moment (com es pot comprovar en aquesta nota de premsa de 2005) i en reclamava el retorn de la gestió de les construccions educatives a la Conselleria d’Educació.
Perquè finalment, CIEGSA s’ha convertit en un muntatge interessat que no revertia en els centres sinó en operacions fosques. Per això, STEPV també va demanar una comissió d’investigació per aclarir el destí dels diners invertits.
Ara reclamem, novament, aquesta comissió en les Corts Valencianes, on compareguen els anteriors alts càrrecs d’Educació i de CIEGSA perquè donen explicacions i se’n depuren responsabilitats.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR