Infraestructures educatives

STEPV celebra que el Parlament Valencià cree una comissió d’investigació pels sobrecostos de CIEGSA

El Sindicat ja va denunciar en el seu moment la situació opaca de l’empresa pública

dimecres 10 febrer 2016 17:06 h

STEPV ja va exigir en 2005 la creació per part de les Corts Valencianes d’una comissió d’investigació sobre els sobrecostos de CIEGSA. És una demanda del Sindicat des que es van detectar els primers sobrecostos en la construcció dels centres educatius per part d’aquesta empresa pública.

STEPV demana que compareguen els anteriors alts càrrecs d’Educació i CIEGSA perquè es depuren responsabilitats

De fet, el Sindicat es va oposar, des dels seus inicis, a la creació de CIEGSA. La Generalitat Valenciana va crear el 2001 l’empresa Construccions i Infraestructures educatives S.A. (CIEGSA) amb l’objectiu de finalitzar el Mapa Escolar dels centres escolars, però prompte es va veure que realment es va convertir en un instrument que s’escapava del control públic, amb una gestió opaca, en què els sobrecostos de les obres estaven a l’ordre del dia.
El Sindicat ha reclamat des d’aleshores el retorn de la gestió de les construccions educatives a la Conselleria d’Educació.
STEPV celebra, doncs, la creació d’aquesta comissió en les Corts Valencianes, i demana que compareguen els anteriors alts càrrecs d’Educació i de CIEGSA perquè donen explicacions i se’n depuren responsabilitats.

Etiquetat com a

ciegsa

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR