STEPV participa en les Trobades d’Escoles en Valencià

El Sindicat anima el professorat valencià i la ciutadania en general a participar de la festa de les Trobades

dissabte 25 març 2023 17:08 h

Avui arranquen les Trobades d’Escoles en Valencià, organitzades per Escola Valenciana, que ha tingut l’encert de dedicar les trobades a la mestra i escriptora Carme Miquel, sota el lema “Recuperem el verd, amb Carme Miquel” i, alhora, pretén conscienciar sobre la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic.

El Sindicat oferirà un taller per als més menuts i recollirà signatures de la ILP per la baixada de les ràtios

STEPV, com cada any, participarà de les trobades amb parada pròpia i oferirà un taller anomenat “L’arbre dels desitjos” per als més menuts i recollirà signatures de la ILP per la baixada de les ràtios.
El Sindicat anima el professorat valencià i la ciutadania en general a participar de la festa de les Trobades que, com cada any, ompli els carrers de les poblacions on se celebra.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR