Llengua

STEPV participa en la concentració “L’Educació ens dignifica, sí al valencià”

Dissabte 17 de febrer a les 17h a la Plaça de la Mare de Déu de València

STEPV

dissabte 17 febrer 2018 21:52 h

STEPV – Intersindical Valenciana participa en la concentració “l’educació ens dignifica, sí al valencià” de dissabte 17 de febrer a la ciutat de València, per donar suport a la tasca que realitza el professorat, la Comunitat Educativa i les escoles. Una concentració que organitza Escola Valenciana en la qual participen centres educatius d’arreu del País Valencià i moltes organitzacions socials, sindicals i culturals.

El Sindicat comparteix l’objectiu de fer valdre el model educatiu que va nàixer al caliu de l’ensenyament en valencià gràcies a la implicació de les comunitats educatives. Des d’STEPV – Intersindical Valenciana, es valora molt positivament la celebració d’aquest acte amb la participació de professorat, pares i mares, alumnat, entitats culturals, socials i sindicals per defensar la tasca que milers de persones del nostre país fan cada dia a les nostres escoles i per aconseguir una igualtat plena del valencià a l’ensenyament i al conjunt de la societat valenciana.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR