Polítiques educatives

STEPV participa en el Fòrum Mundial d’Educació

El FME tindrà lloc a Porto Alegre (Rio Grande do Sul, Brasil)

Logotip del Fòrum Mundial d'Educació

STEPV

dilluns 18 gener 2016 18:46 h

Una representació del sindicat participarà en el Fòrum Mundial d’Educació i al Fòrum Social Mundial que, sota el lema Pau, Democràcia, Drets dels Pobles i del Planeta, tindran lloc a Porto Alegre entre els dies 18 i 23 de gener de 2016. El sindicat ha participat en les activitats del FME i del FSM al llarg dels 15 anys que es compleixen enguany.

Dins de la programació participarà, com a ponents, a les activitats organitzades pel FME, en concret al Seminari “Actuació i desafiaments per a la construcció d’una altra educació per a un altre model civilizatori” i en el debat “Polítiques neoliberals i privatització de l’educació: les lluites en defensa de l’Educació Pública” organitzat conjuntament com el sindicat brasiler CPERS-CNTE i que comptarà a més com um representant de sindicat xilé  “Col•legi de Professors de Xile” (Internacional de l’Educació d’Amèrica Llatina (IE-AL) i el secretari general de la Confederació d’Educadors Americans (CEA).
A més, al llarg del FME es mantindran contactes i reunions amb diferents organitzacions socials i educatives d’arreu del món que també hi participen, així com en les sessions de la Secretària del FME que debatirà sobre la vigencia dels fórums mundials i les activitats per als propers mesos.
Per altra part, donada la delicada situació que viu Brasil, on la dreta més reaccionària, amb ajuda dels seus mitjans de comunicació, intenta desestabilitzar el país en busca d’un colp institucional, l’organització del FSM ha decidit realitzar una sèrie d’activitats en de defensa de la democràcia, els drets dels pobles i del govern legalment constituït.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR