STEPV felicita la nova Consellera d’Educació, Raquel Tamarit

Actualment és la Secretària Autonòmica de Cultura i també és mestra, com Marzà

dimecres 11 maig 2022 18:11 h

STEPV vol felicitar la que serà nomenada com a nova Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, en substitució de Vicent Marzà, qui ha anunciat la seua renúncia aquest matí per a dedicar-se plenament a la política.

El Sindicat també li desitja a la nova Consellera d’Educació grans èxits

En produir-se formalment el seu nomenament, el Sindicat li sol·licitarà una reunió per a traslladar-li les propostes i les reivindicacions per a millorar el sistema educatiu i les condicions laborals del professorat que passen, entre altres qüestions, per reduir les ràtios, millorar les plantilles docents, eliminar al màxim la burocràcia, recuperar la pèrdua de poder adquisitiu i assegurar la continuïtat del professorat interí en el treball després dels processos selectius.
El Sindicat també li desitja a la nova Consellera d’Educació grans èxits en la seua gestió i assolir els acords necessaris amb sindicats i comunitat educativa per aconseguir una educació de qualitat, laica, inclusiva, equitativa, i en valencià.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR