Polítiques educatives

STEPV felicita el nou Conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira

El Sindicat li traslladarà les seues propostes en educació

José Antonio Rovira, nou conseller d'educació

dimecres 19 juliol 2023 13:25 h

STEPV felicita José Antonio Rovira, nomenat aquest matí com a nou Conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, pel nou president de la Generalitat, Carlos Mazón. Rovira té experiència en educació, ja que va ser Director General de Personal entre 2001 i 2007 i Director Territorial d’Alacant en el curs 2013/14, entre altres responsabilitats institucionals.

El Sindicat li demanarà que oriente la política educativa del govern valencià a prioritzar i impulsar l’ensenyament públic

El Sindicat sol·licitarà pròximament una reunió amb el nou conseller per a tractar la situació de l’ensenyament al País Valencià i li demanarà que oriente la política educativa del govern valencià a prioritzar i impulsar l’ensenyament públic i per a traslladar-li les propostes i les reivindicacions per a millorar el sistema educatiu i les condicions laborals del professorat que passen, entre altres qüestions, per reduir les ràtios, eliminar al màxim la burocràcia, recuperar la pèrdua de poder adquisitiu, garantir l’estabilitat de les plantilles docents i assegurar la continuïtat del professorat interí en el treball després dels processos selectius.

El Sindicat també insta al nou conseller a garantir el correcte finançament de les universitats públiques com a garantia d’una bona formació superior en el País Valencià, i comencem a treballar per millorar el conveni laboral per eliminar definitivament la precarietat.

Etiquetat com a

nomenament conseller

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR