Meses de negociació

STEPV exigeix la negociació de l’ordre de jornada continua

La Conselleria ens fa negociar el mateix decret de fa dos anys, però no l’ordre que la desenvolupa.

STEPV

dimecres 12 novembre 2014 17:17 h

En novembre de 2012, ara fa exactament dos anys, la Conselleria negociava amb els sindicats un decret sobre calendari i jornada que obria la possibilitat de regular en normativa posterior la jornada continuada.

El decret deixa la porta oberta a convertir el mes de juliol en mes lectiu

Aquell decret no va veure la llum i es va arxivar. Ara, dos anys després s’ha tret del calaix per a tornar-lo a negociar, però l’ordre continua sense aparéixer, malgrat que la Consellera d’Educació, M. José Català, porta mesos anunciant la regulació de la jornada continua.

STEPV ha exigit en la Mesa Tècnica d’aquest matí la negociació de l’ordre de manera immediata i que deixen de frustrar les expectatives del professorat i dels centres. La Conselleria ha contestat que abans de Nadal presentaran l’ordre per a ser també negociada.

A més, STEPV ha demanat l’eliminació de l’article 7 del decret, que estableix que en determinats dies no lectius es podran realitzar activitats per a potenciar l’èxit escolar, sense especificar que han de ser de caràcter voluntari per al professorat. Això deixa la porta oberta a convertir el mes de juliol en mes lectiu, a la pràctica. I la Conselleria no ho ha desmentit. STEPV ha tornat a plantejar que s’elimine del decret.

També ha demanat l’eliminació de la disposició addicional segona, que impedeix explícitament l’increment de recursos econòmics o de personal per al desplegament del decret.

Ordre d’avaluació de primària

Quant a l’ordre d’avaluació de primària, STEPV ha rebutjat aquesta normativa perquè desenvolupa la LOMQE i avala les proves finals en 3r i 6è de Primària (revàlides). Per això el Sindicat ha demanat la retirada d’aquesta ordre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR