Plurilingüisme

STEPV exigeix a Bonig que deixe d’amenaçar el professorat valencià

El Sindicat facilitarà la defensa jurídica del professorat valencià davant les pressions i amenaces expressades per la senyora Bonig

dijous 13 juliol 2017 17:02 h

STEPV, sindicat majoritari de l’ensenyament valencià, exigeix a la Presidenta del Partit Popular valencià que deixe d’amenaçar el professorat valencià. El Sindicat ix al pas de les declaracions de la senyora Bonig que ha amenaçat el professorat i els responsables dels centres docents valencians advertint-los que “podrien tindre que respondre patrimonialment i personalment per aplicar un decret que està suspés”.

Aquestes declaracions posen en evidència la indecència política de la senyora Bonig

Per al Sindicat, aquestes declaracions posen en evidència la indecència política de la senyora Bonig que no només ha posat en marxa tota la maquinària política, social, jurídica i mediàtica contra l’ensenyament i l’ús del valencià, sinó que ara mateix amenaça el professorat valencià. La societat valenciana ha de saber que és la senyora Bonig la que està intentant generar un clima d’odi i de crispació entre la societat valenciana i els centres educatius envers el valencià i el professorat. Aquesta actuació no està sustentada en cap argument pedagògic ni educatiu sinó polític. El Sindicat considera l’actuació de la senyora Bonig impròpia d’una dirigent política que és membre de les Corts Valencianes.
STEPV defensa que el valencià siga la llengua vehicular del sistema educatiu en considerar que és la garantia que tot l’alumnat valencià domine, en acabar els seus estudis obligatoris, les dues llengües oficials com ho desmostren tots els estudis pedagògics, inclosos els que va fer l’IVAQE en l’època del Partit Popular. Per això, els recursos contra el decret de plurilingüisme o d’usos lingüístics no responen a criteris pedagògics sinó a la utilització partidista i política de la llengua a la que la dreta extrema valenciana ens té acostumats des de fa més de 40 anys.
Finalment, el Sindicat posarà en mans dels seus serveis jurídics les declaracions de la presidenta del PP per si són constitutives de delicte i facilitarà la defensa jurídica del professorat valencià davant les pressions i amenaces expressades per la senyora Bonig.


Comentaris

Bernat Valero Ferrer

14 juliol 2017 / 08:38 h

La caverna ressentida torna. NO PASSARAN!


Carlos Marco Blasco

14 juliol 2017 / 20:08 h

He llegit bé? Bonig amenaçant el professorat i els responsables dels centres i polítics d respondre PATRIMONIALMENT i personal si apliquen el Decret de Plurilingüisme.  Aço ho fa qui mana en el partit que (i cal repetir-ho): més caudals públics han malversat, més han estafat i espoliat l’erari, més han incrementat la seua política represiva per la via pecuniaria… I més ha furtat en la història en viatges, ‘volquetes de putes’, drogues, sobresous, mossegades, suborns, sobrecostos, extorsions, estafes, xeflis, confetti, festes, golafres, finançament il·legal, obres faraòniques inútils per a benefici propi, compra de periodistes mercenaris, fraus en els diners de cooperació a països paupèrrims, comptes en Suïssa i Panamà, expolis amb les privatitzacions de lo nostre… I no han tornat res. Això té un nom: màfia. Però ara resulta que per a la Bonig som nosaltres i l’actual conselleria qui tindrem que respondre patrimonialment per defensar un Decret que proposa, per fi, aprendre tres llengues. És repugnant, és corruPPció sense escrúpols.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR