Condicions laborals

STEPV denuncia que la UPV no contracta dones embarassades

STEPV-Iv convoca una concentració en la Ciutat de la Justícia de València el pròxim dimarts 4 de juliol a les 9.30 hores, on tindrà lloc el judici interposat contra la Universitat Politècnica de València per una treballadora que no va ser contractada per estar embarassada.

dijous 29 juny 2017 19:37 h

La vostra presència és important i necessària, per a brindar el màxim suport a aquelles dones que amb valentia decideixen denunciar discriminacions, abusos, coaccions o qualsevol tracte injust.
Us hi esperem, us hi esperen!

Etiquetat com a

dones contractació

Comentaris

Carlos Marco Blasco

29 juny 2017 / 23:52 h

Increible, i més des de la pública. De segur que l’encarregat de no contractar-la és de dretes, i dels que amb doble moral se queixen de que no naixen més fills. Un masclista xulo. Que l’acomiaden a ell. És discriminació, abús i el màxim mobbing laboral. Supose que estarà deprimida. Més delicte encara. La meua solidaritat i ànim. (I espere que STEPV en la seua campanya reivindicativa “JA TOCA” demane també més mesos de baixa per maternitat o paternitat, al pare o a la mare, per a que puguen ocupar-se del seu bebé; és una vergonya el poc de temps que tenen).


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR