Llengua

STEPV denuncia la frivolitat d’OKDiario en el tractament dels suïcidis de professorat

El diari lliga en la notícia pressions per parlar valencià i els suïcidis de dos docents, un dels quals era, precisament, de Valencià

dissabte 08 octubre 2016 13:48 h

OkDiario, periòdic digital que dirigeix el conegut tertulià Eduardo Inda, va publicar ahir una notícia sobre dos docents d’un mateix centre educatiu que s’havien suïcidat en pocs mesos.

STEPV exigeix una rectificació immediata d’OkDiario

En la mateixa notícia s’afirma que el professorat rep pressions per a parlar en valencià, i es lliga d’aquesta manera els suïcidis amb aquesta presumpta pressió sobre el professorat. Cal fer notar que un dels docents era precisament professor de valencià.
Per tant, el diari està relacionant el valencià com a causa dels suïcidis d’aquests docents en una operació clara de manipulació informativa, ja que, pel que sembla, encara no s’han investigat les causes per les quals aquests docents es van suïcidar i OkDiario ja n’apunta els motius.
Per al Sindicat aquesta pràctica periodística és frívola, manipuladora i atempta contra la dignitat i el dret a la intimitat dels dos docents que, lamentablement, van decidir acabar amb la seua pròpia vida.
STEPV exigeix, per tant, una rectificació immediata d’OkDiario i deixe de fer afirmacions sense cap tipus de fonament.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR