A casa nostra

STEPV celebra l’Escola Sindical l’1 i 2 d’abril

S’analitzarà la situació de l’ensenyament i les propostes sindicals per a les eleccions sindicals de desembre

Cartell de l'Escola Sindical

dijous 31 març 2022 11:30 h

Amb el lema “El Sindicat eres tu. Sempre al teu costat” STEPV celebra la seua Escola Sindical a Cullera, l’1 i 2 d’abril. El programa de l’Escola compta amb diverses xerrades, taules rodones i tallers que abracen el conjunt de l’ensenyament: pública no universitària, privada concertada i universitat.

STEPV ha desplegat una intensa activitat durant aquesta legislatura, que es tancarà el mes de desembre amb les eleccions sindica

Divendres 1 tractarem la situació del sindicalisme a l’ensenyament i el context polític i social actual, així com una evolució històrica dels resultats electorals en l’àmbit de l’ensenyament al País Valencià.
Dissabte 2 d’abril s’analitzarà la situació actual de l’ensenyament i les campanyes que ha dut a terme el Sindicat per millorar l’educació i les condicions laborals del professorat, mitjançant la campanya “Reforcem l’educació. Reforcem la participació”. A continuació es repassarà la normativa que afecta les eleccions sindicals en tots els sectors educatius.
Una part de l’escola es dedicarà a analitzar la proposta d’estatut docent que ha fet el Ministeri d’Educació, la situació de l’educació inclusiva i de la gestió dels centres educatius i el paper de la direcció. En l’àmbit universitari es treballarà el pla d’acció sindical acordat en el darrer Consell Nacional de STEPV el passat mes de novembre,
I per la vesprada, el protagonisme serà per a la salut laboral, tan necessària sempre però especialment en contextos de pandèmia com l’actual. Tancarà l’Escola Sindical les propostes electorals en tots els àmbits i etapes educatives de l’ensenyament.
STEPV ha desplegat una intensa activitat durant aquesta legislatura, que es tancarà el mes de desembre amb les eleccions sindicals. Una legislatura que ha estat marcada per la pandèmia, la incorporació massiva de nous docents, la lluita contra la temporalitat i la consolidació del personal interí i la recuperació, massa lenta, de les retallades que havia imposat el govern anterior al Botànic. En l’àmbit estatal, la legislatura està marcada per la nova llei educativa, la LOMLOE, i d’FP, així com la proposta de nova llei d’universitats.

Etiquetat com a

escola sindical

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR