Jornada Escolar

STEPV celebra els resultats de les votacions sobre la jornada contínua

La immensa majoria de les famílies dóna suport a aquest model de jornada

divendres 16 setembre 2016 10:57 h

Milers de mares i pares han votat favorablement l’aplicació de la jornada contínua en els 315 centres on ahir es va fer la consulta, la majoria en les comarques d’Alacant. La participació ha estat altíssima així com el suport al model de jornada contínua.

Aquest suport majoritari de les famílies trenca el mite del rebuig dels pares i mares a la jornada contínua

Aquest suport majoritari de les famílies trenca el mite del rebuig dels pares i mares a aquest model de jornada i avala la reivindicació històrica de STEPV de possibilitar l’adopció d’aquest model als centres que així ho desitgen.
El model de jornada s’ha discutit en diverses ocasions durant aquests darrers anys, però l’anterior administració sempre s’havia fet enrere i havia aparcat la normativa que ho regulava.
El curs passat, els nous responsables de la Conselleria van negociar, com reclamava STEPV, el model de jornada contínua. Malgrat el desacord del Sindicat en alguns aspectes (com l’exigència que s’aconseguira com a mínim el 55% dels vots favorables del cens i no dels votants), finalment es va publicar la normativa que ha permés que aquest curs la immensa majoria dels centres que ho han sol•licitat apliquen la jornada continuada a partir d’octubre.
STEPV ha participat activament en la difusió del model de jornada contínua en multitud d’actes, jornades, assemblees i ha donat suport i assessorament als centres que així ho han sol•licitat. El Sindicat considera que projectes com el de la jornada continuada, que han estat elaborats pel conjunt de la comunitat educativa del centre només poden tindre com a resultat l’èxit en la seua aplicació i consecució d’objectius.
Per tant, animem als centres educatius que vulguen acollir-se a la jornada contínua i encara no ho han fet, que treballen colze a colze amb les famíllies per elaborar el projecte de jornada. STEPV, com sempre, oferirà el seu assessorament i implicació als centres que ho sol•liciten.
El Sindicat insta també a la Conselleria a millorar la normativa que regula la jornada i elimine alguns dels entrebancs que contempla, com el ja esmentat respecte al percentatge de les votacions, o la manca de finançament per dur endavant el model.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR