Jornada Escolar

STEPV denuncia els entrebancs de Conselleria en alguns centres perquè voten el model de jornada

El Sindicat va traslladar aquesta problemàtica en la darrera Mesa Sectorial el passat 23 de febrer

dimecres 28 febrer 2024 13:32 h

Alguns centres d’infantil i primària han contactat amb el Sindicat per informar-nos dels problemes que està posant la Conselleria perquè puguen votar el canvi de model de jornada, de la partida a la contínua, que tindrà lloc el pròxim 4 de març.

Aquesta situació és inèdita, perquè els centres sempre han tingut la possibilitat d’esmenar errades o modificar el projecte

La queixa és que la Conselleria els ha tombat el projecte presentat, sense donar-los opció a corregir errades o modificar la proposta, atenent les indicacions de la inspecció, que és la que revisa els projectes presentats.

Aquesta situació és inèdita, perquè els centres sempre han tingut la possibilitat d’esmenar errades o modificar algun aspecte del projecte, en cas que fora necessari. Enguany, en canvi, no han tingut aquesta possibilitat, fet que és una conculcació dels drets dels centres a decidir el seu model de jornada.

STEPV insta, per tant, a la Conselleria d’Educació a permetre els centres afectats a poder celebrar les votacions els 4 de març amb total normalitat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR