Procés d’estabilització extraordinari 2022-23

Reunió amb Conselleria sobre el concurs de mèrits

divendres 03 març 2023 18:33 h

Etiquetat com a

concurs de mèrits

Professorat interí

Reunió amb Conselleria sobre el concurs de mèrits

Aquest matí hi ha hagut una reunió entre els sindicats i Conselleria per a tractar la publicació de les persones admeses i excloses en el concurs de mèrits i altres qüestions

divendres 03 març 2023 13:58 h

Es publicarà la setmana que ve (no han pogut concretar dia) i a finals de març el barem de mèrits provisional.

La Conselleria ha informat també de les qüestions següents:
1.- Una vegada publicada la llista d’admesos i exclosos hi haurà 10 dies hàbils per a presentar reclamacions i es publicarà en el web la plataforma per a reclamar.
2.- Persones que han participat pel torn de discapacitats a altres territoris des del País Valencià: hi ha persones que, o bé no han adjuntat el certificat de diversitat funcional o bé no consta aquest certificat en els registres de l’administració. Apareixeran excloses en els territoris que tenen torn de discapacitat. Si és el cas, caldrà que aquestes persones adjunten en el termini de reclamacions el certificat de diversitat funcional. Si no es disposa del certificat podran abonar la diferència de taxa respecte al torn lliure i apareixeran en el llistat definitiu en tots els territoris on han participat com a torn lliure.
3.- Hi ha menys de 100 persones que van al·legar que havien pagat però no hi ha constància en cap registre d’aquest pagament. Si és el cas, aquestes persones han d’aportar el justificant de pagament de la taxa i/o d’inscripció en el termini de reclamacions.
4.- Hi haurà persones que no apareixeran com admeses o excloses. Aquestes persones també podran reclamar i hauran d’aportar la documentació justificativa de la inscripció.
5.- Hi ha unes 250 persones que s’han registrat però no han pogut aportar la documentació al concurs de mèrits. La Conselleria es posarà en contacte amb aquestes persones i podran aportar la documentació dels mèrits. Presteu atenció al correu que heu donat en la inscripció per si és el vostre cas.
6.- En principi s’han solucionat les errades relatives a l’antiguitat en OVIDOC (gent que apareixia amb diverses especialitats quan en realitat sempre han treballat per la mateixa, etc.). Caldrà prestar atenció quan es publique la baremació provisional. També han garantit que la suma de tota l’antiguitat que supere els 10 anys es compute, fins cobrir efectivament els 10 anys màxims que permet el barem.
7.- Han procurat baremar de la manera més beneficiosa per a la persona participant, especialment en aspectes com l’expedient acadèmic, on han baremat la titulació més beneficiosa. Així i tot, qui no estiga d’acord amb la baremació podrà reclamar.

Pròximament hi haurà més reunions per anar fer el seguiment de qualsevol incidència que es puga presentar.

Etiquetat com a

concurs de mèrits

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR