Oposicions

Noves queixes dels tribunals d’oposició per sobrecàrrega de feina

STEPV ha facilitat un model de queixa perquè es respecten les condicions laborals dels tribunals i el temps de descans entre jornada

dimarts 07 juny 2022 17:37 h

Com ja va passar el curs passat, els tribunals d’oposició estan traslladant al Sindicat les queixes per les condicions de treball que estan patint perquè les oposicions coincideixen amb l’activitat lectiva.

El Sindicat reclama a la Conselleria que respecte l’horari laboral del professorat i que done instruccions perquè siga així

Recordem que el primer examen tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de juny, quan encara no ha acabat el curs. Això implica que el professorat membre dels tribunals han d’allargar la jornada de treball per atendre l’alumnat i tota la preparació de les oposicions. I després de les proves, els tribunals han de dedicar temps a la correcció dels exàmens de les 20000 persones aspirants, més continuar atenent l’alumnat fins que acabe el curs.

STEPV ja va insistir en les meses de negociació sobre la convocatòria de les oposicions en què no es podia caure en el mateix error que el curs passat i ha traslladat a la Conselleria les queixes dels tribunals.

El Sindicat reclama a la Conselleria que respecte l’horari laboral del professorat i que done instruccions perquè siga així, ja que l’estrés i l’ansietat del professorat membre dels tribunals va en augment a mesura que s’apropen les proves, ja que en molts casos no es respecten les hores de descans entre jornada i jornada.

Igualment, STEPV ha facilitat un model de queixa perquè els tribunals l’envien a la Conselleria d’Educació per exigir que es respecten els seus horaris i que l’atenció a les oposicions no suposen una sobrecàrrega de treball.

D’altra banda, encara hi ha tribunals d’oposicions de convocatòries anteriors que encara no han cobrat les retribucions corresponents a les seues funcions, malgrat les contínues reclamacions del sindicat en les meses de negociació perquè s’abonen immediatament.

Descarrega’t ací el model de queixa i envia’l per tràmit Z de la Conselleria d’Educació a l’atenció de la Direcció General de Personal

 

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR