Mobilitzacions comarcals

Mobilitzacions de l’AMPA CEIP l’Ermita de Benifairó de les Valls

L’AMPA reclama condicions dignes per al centre de la localitat.

L'AMPA de Benifairó es va concentrar el 23 de juliol

dijous 25 juliol 2013 11:49 h

Des de la Plataforma per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre informem que dimarts, 23 de juliol, va tenir lloc a les 19.00 hores una altra concentració a la Plaça de l’Ajuntament de Benifairó dels Valls, on va estar present l’STEPV, per reclamar que el CEIP L’Ermita tinga les condicions educatives dignes per al curs que ve. Tant en espais, ja que no hi ha classes per a tot l’alumnat (aquest curs passat estava un grup en un despatx), com en l’adequació de ràtios d’alumnes per aula, ja que a la massificació cal afegir alumnes amb dictamen amb necessitats d’atenció especial.

El curs passat es va haver de fer classe en un despatx

Per això, des de l’AMPA del CEIP L’Ermita s’ha programat reclamar, dimecres 31 de juliol, a la Conselleria d’Educació, aquestes deficiències i demanar explicacions de per què no donen resposta o solució. El mateix dimecres 31 de juliol, a les 19 hores, està convocada una manifestació pels carrers del poble i a l’acabar una tancada a l’escola per reivindicar que cal un mestre més i dues aules prefabricades.

Des de l’STEPV fem una crida a la participació en totes aquestes accions i en defensa d’una educació pública de qualitat a tota la comunitat educativa del Camp de Morvedre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR