Mobilitzacions comarcals

La Marina Baixa es mobilitza per la millora de l’escola pública

La comunitat educativa de la Marina Baixa convoca una manifestació el 23 de gener a Benidorm pel transport escolar i les ajudes, per la supressió d’unitats i les infraestructures educatives.

dimecres 22 gener 2014 12:48 h

Representants de tots els sectors de la comunitat educativa de la Marina Baixa van acordar en l’assembleea celebrada el 16 de gener la convocatòria de mobilitzacions per al proper dijous 23 de febrer. Els assistents, unes 200 persones, decidiren una jornada de lluita el 23 de gener que consistiria en:

  • Pel matí, repetir la crida a no usar el transport escolar del Salt de l’aigua, és a dir, que l’entrada en cotxe de Primària i Secundària es faça al mateix temps, a les 8,30h. Tot i que l’entrada a cada centre serà l’habitual.
  • Fer l’ entrega de les signatures recollides a la Direcció Territorial de Conselleria d’Educació d’Alacant.
  • Per la vesprada, a las 18:00h. es farà una manifestació a Benidorm , que tindrá l’eixida a la Pça.Neptú fins la pça. Herrerías, a la que es convida a participar a tota la ciutadania d’esta localitat i de la comarca, per a protestar per les retallades que està patint l’educació pública i per a exigir les següents reivindicacions:
    • que no es reduïsquen les ajudes de transport escolar i que es tinga en compte el traçat urbanístic i l’ubicació dels centres educatius,  ni altres beques com les d’estudi i de llibres,
    • que no es suprimisquen unitats escolars, permetent una distribució equilibrada dels alumnes als centres de cada localitat, evitant la massificació i la reducció de professorat.
    • que la Conselleria deixe d’incomplir les seves promeses i acabe la construcció de les obres de l’IES Pere Maria Orts, i resolga els problemes d’infraestructures educatives que lastren a alguns centres de la nostra comarca, tals com el CEIP Vasco Núñez de Balboa de Benidorm i el CEIP Dr. Esquerdo de la Vila.



Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR