Oposicions

La Conselleria es compromet a resoldre el procediment de càtedres de secundària i EOI

Recordem que el procediment es va iniciar en 2009, però es va paralitzar posteriorment

divendres 05 febrer 2016 12:41 h

La Conselleria d’Educació ha informat en Mesa Sectorial que es publicaran les resolucions definitives de les especialitats convocades en el procediment d’accés a càtedres de secundària i EOI, convocades en desembre de 2009, excepte aquelles especialitats que han estat impugnades, que són Tecnologia, Informàtica, Administració d’Empreses, Organització i Gestió Comercial, i Manteniment de Vehicles.

STEPV espera que la Conselleria agilitze els tràmits per nomenar el professorat catedràtic

Recordem que el procés d’accés a càtedres d’aquests cossos es va iniciar en 2009. Fins 5 anys després, en juny de 2014, no es va publicar el llistat provisional de les persones que van guanyar el procediment. En juliol es publicava el llistat definitiu, però en desembre del mateix any es va tornar a publicar un nou llistat definitiu, en el qual determinades persones d’algunes especialitats van caure de la llista perquè no complien amb el requisit de titulació, segons la Conselleria. En febrer de 2015, el DOCV publicava aquest llistat últim.
Contra el llistat definitiu es van presentar impugnacions que han acabat en el Tribunal Superior de Justícia. Malgrat que només afecten algunes especialitats, la Conselleria va paralitzar tot el procediment. Ara, com ja hem dit, l’administració publicarà la resolució definitiva de les especialitats no afectades per les demandes.
STEPV espera que la Conselleria agilitze els tràmits per nomenar el professorat catedràtic que ha guanyat les places de les especialitats que no han sigut impugnades.

Etiquetat com a

càtedres

Comentaris

Antoni De La Torre Chocano

15 febrer 2016 / 18:36 h

“Per això, la FE CCOO PV ha instat i segueix instant a la Conselleria que envie, amb caràcter immediat, al MEC, per a la seua publicació en el BOE, l’expedient d’accés a càtedres de Secundària i EOI de totes aquelles places (la immensa majoria) no afectades per la suspensió cautelar, i procedir, d’aquesta manera, a restablir en els seus drets, econòmics i administratius, a totes aquelles companyes i companys afectats innecessàriament per aquesta restrictiva interpretació que ha fet l’Administració.”

“FETE-UGT PV considera inadmisible la fecha propuesta por la Administración para que despleguen y surtan sus efectos los nombramientos, 1 de septiembre de 2016 y propone la recuperación de la fecha anterior, 1 de septiembre de 2014, que coincide con el cierre real del expediente administrativo, antes de que se produjera la intervención de los tribunales de justicia. Y así lo vamos a reiterar en las próximas Mesas Sectoriales de Educación, estudiando además la posibilidad de recurrir por este motivo, la resolución que finalmente se publique.”

Jo pregunte: Quina ha sigut la preocupació de l’STE per aquesta problemàtica, però, sobretot, quina actitud es prendrà ara, des del moment que, no sé qui de la Conselleria, ha avisat que els nomenaments es produiran des de l’1 de setembre de 2016 (quasi set anys més tard), i no amb el darrer termini retroactiu d’1 de setembre de 2014, com va aparéixer a DOCV??? Gràcies per la resposta.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR