Professorat interí

La Confederació de STES-Intersindical es reuneix per analitzar la situació del professorat interí

S’acorda proposar al professorat interí un procés de mobilitzacions.

STEPV

dimarts 14 maig 2013 20:40 h

STEPV ha participat en la reunió dels sindicats que componen la Confederació de STES-INTERSINDICAL celebrada aquest matí a madrid per analitzar la situació del professorat interí en els diferents territoris de l’estat, amb motiu de la modificació o derogació de nombrosos acords autonòmics, que ha empitjorat la situació del col·lectiu en aspectes tan importants com la reordenació de les llistes, la provisió de llocs de treball, etc.

La derogació dels pactes del professorat interí respon a una directriu estatal

En la reunió s’ha ratificat la voluntat dels STEs a defensar l’estabilitat del professorat interí, al mateix temps que s’han rebutjat les retallades educatives imposades pel RDL 14/2012 o Decret Wert, d’augment de ràtios i d’horari lectiu del professorat, el que ha comportat l’acomiadament massiu de professores i professors interins en tots els territoris.

S’ha conclòs igualment que la derogació dels pactes del professorat interí fins a ara vigents, que s’està produint en nombrosos territoris, respon a una directriu estatal vinculada a la política conservadora de la futura llei de Wert i a l’Estatut Docent que l’acompanyarà.

També s’ha donat suport a les quatre jornades de vaga del professorat interí de Madrid, que començaven avui, convocades per la totalitat dels sindicats de la Mesa Sectorial d’aquesta comunitat autònima, després de la imposició d’un decret que desregula les seues condicions laborals.

Finalment, la Confederació de STES-INTERSINDICAL ha acordat proposar al professorat interí un procés de mobilitzacions abans del final del present curs i amb continuïtat en el pròxim, a més de convocar una trobada estatal dels col·lectius o coordinadores per a tractar aquesta proposta.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR