Professorat interí

FAPA-València dóna suport a les vagues de professorat interí

STEPV

dimecres 20 març 2013 12:54 h

La Federació de pares i mares d’alumnes de la província de València (FAPA-Valèncla) ha mostrat el seu suport a les sis vagues de professorat interí convocades per STEPV, AFID (Associació de Funcionariat Docent Interí i CPI (Coordinadora de Professorat Interí), i que comencen hui, en resposta a la pretensió de la Conselleria d’Educació de modificar l’ordenació actual de les borses de treball, que pot comportar la pèrdua del lloc de treball per a més de la meitat del professorat interí.
FAPA-València, junt al professorat interí, manifesta el seu rebuig unànim a la voluntat de la Conselleria d’Educació de rebaremar les borses de treball tenint en compte únicament haver aprovat una oposició.
A més també coincideix en què culpar al professorat de l’alt percentatge de fracàs escolar és l’opció més fàcil per no reconèixer que, després d’estar al govern des del 1995, el PP valencià ha estat incapaç d’implementar mesures efectives contra l’abandonament prematur de l’alumnat del sistema educatiu, rebutjant les nombroses propostes sindicals al respecte.
La federació de pares i mares es mostra al costat de tots aquells professors i professores interins que estan patint a hores d’ara el desconcert del que passarà amb el seu treball, que defensem sempre ha sigut digne i en favor de l’escola pública.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR