Professorat interí

Cronologia de la denúncia de l’acord

Des del 21 de novembre, data en què la Conselleria va anunciar la seua pretensió de denuciar l’acord del personal interí, a penes un any després d’haver-lo signat, s’han celebrat un seguit de negociacions i mobilitzacions. Pots consultar l’estat actual de la qüestió en el següent cronograma.

personal interí

diumenge 11 desembre 2011 16:01 h

                                                                                                                 
DataTemaProposta ConselleriaPosició STEPV
21-NConvocatòria de Mesa Sectorial i Tècnica per al 23 de neovembrePretén denunciar tres articles i la Disposició Addicional 3ª de l’acord de prof. Interí i proposa una nova redacció mitjançant una ordre. 
23-NMesa Sectorial i TècnicaA partir de setembre no es paga a ningú l’estiu.
    Les adjudicacions seran periòdiques, no setmanals.
    Es cessarà o reduirà la jornada i retribucions a partir de l’1 de juny a qui es quede sense totes i part de les hores lectives.
Rebuig de la denúncia i de la proposta de nova redacció dels articles denunciats.
    La pressió sindical força que Conselleria no impose l’ordre amb la nova redacció.
24-NAssemblees STEPV  STEPV convoca assemblees a Alacant, València i Castelló de professorat interí.
    Es rebutja frontalment la proposta de Conselleria i s’acorda pressionar l’administració per mantindre els guanys adquirits quant al cobrament de l’estiu.
30-NConcentracions  Els sindicats STEPV, CCOO i UGT convoquen concentracions a Alacant, Castelló i València de rebuig.
7-DMesa TècnicaCobrament de l’estiu: Conselleria modifica la proposta inicial i proposa que només cobren l’estiu qui tinga vacant en   les tres primeres adjudicacions de setembre.STEPV rebutja aquesta proposta. Empitjora la situació anterior a l’acord, quan el cobrament era fins el 31 d’octubre.
Reducció de jornada o   cessament l’1 de juny:
    Proposa ara que afecte al professorat de desdoblament en els cicles formatius d’FP.
Inacceptable. A més, comportoria una segona retallada dels desdoblaments, després que el curs passat es reduïra els mòduls susceptibles de ser desdoblats.
  Definició de vacant d’inici de curs:
    Conselleria manté que les vacants d’inici de curs són les que s’oferten en els tres primers actes d’adjudicació de setembre.
Aquestes vacants són totes les necessàries per a posar en marxa el curs i han d’estar previstes per planificació educativa a final de curs i, com a molt, a setembre. La resta de vacants són sobrevingudes (jubilacions, defuncions, excedències, etc.). Per tant, les que estan previstes per planificació han de cobrir-se fins al 31 d’agost.
14-DGrup de treball  
15-DConcentracionsSTEPV, CCOO, CSIF, ANPE i UGT convoquen noves concentracions a Alacant, Castelló i València pel manteniment de l’acord.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR