Desenes de concentracions a les portes dels centres per la consolidació del personal interí

En centres educatius, conselleries, parcs de bombers, diputacions, ajuntaments, etc.

dijous 16 setembre 2021 17:26 h

Les concentracions a les portes dels centres de treball s’han convocat per a reclamar la consolidació del personal interí, ara que està en tràmit el projecte de llei sobre la temporalitat (Decret Iceta) en el Congrés dels Diputats.

El pròxim 25 de setembre s’ha convocat també una manifestació estatal a Madrid i el 2 d’octubre a València.

Aquestes concentracions són la primera mobilització convocada de les tres previstes. El pròxim 25 de setembre s’ha convocat també una manifestació estatal a Madrid i el 2 d’octubre a València.
Les organitzacions convocants, entre les quals STEPV-Intersindical Valenciana, reclamen als partits polítics que acorden una solució per al personal interí, que es troba en frau de llei, que permeta la seua consolidació sense passar per un procés de concurs oposició.
Per això, STEPV-Intersindical Valenciana, proposen un accés diferenciat mitjançant un concurs de mèrits. El concurs de mèrits està contemplat en l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic com un procés extraordinari com l’actual, amb un 30% d’interinitat en la funció pública.
Enllacem ací fotos de les diferents concentracions que s’han produït en molts centres de treball al llarg del dia.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR