Mobilitzacions

Convocatòria Trobada de Plataformes Comarcals

Dissabte 13 de setembre de 2014

Trobada de Plataformes el passat 31 de maig

diumenge 27 juliol 2014 09:20 h

La nova Trobada es convoca per a debatre sobre les propostes de mobilització per al curs que ve

Valoració de l'acampada i futures accions
Amb la finalitat de poder valorar el ressò d'aquesta acció, així com per a debatre les propostes de mobilització per al curs 2014/2015 entre totes i totes els representants de les plataformes, assemblees, sindicats i col·lectius, convidem a tota la comunitat educativa a una nova reunió de la Trobada de Plataformes que serà el pròxim dissabte 13 de setembre (lloc i hora per confirmar).
A les accions proposades per la Plataforma per l'Ensenyament Públic a l'inici de curs (concentracions el dia 3 de setembre i realització de murals per la pública), hauríem de debatre sobre les noves propostes de mobilització com la concentració de protesta en la Conselleria d'Educació en dia 15 de setembre (coincidint amb la signatura d'un dels primers CIS) per tal de denunciar la privatització de l'ensenyament públic, així com altres acciones proposades a nivell estatal des de les Marxes de la Dignitat i les proposades en la reunió de las Mareas por la Educación Pública realitzada en Nigrán, Pontevedra, els dies 16, 17 i 18 de juliol (adjuntem pdf).
acampada
Finalment, voldríem agrair al miler d'assistents procedents d'Alacant, Castelló i València que van fer possible la realització de l'Acampada per l'Escola Pública, entre els quals hi havien famílies, docents, AMPES, representants de FAPA València i de FAPA Penyagolosa, membres de partits polítics d'EUPV, PSOE, ERPV, Compromís i PODEMOS, i dels sindicats CCOO, CGT, COS i STEPV, de la Coordinadora de Professorat Interí, d'Escola Valenciana, de Castelló per la llengua, de col·lectius en lluita com la PAH, els iaioflautes, el moviment social 15M, Orriols Convive, el Centro Social Rey Heredia de Còrdova i el projecte de cooperació El Parque de Rojales, així com centenars de persones anònimes que van voler gaudir de la festa per l'escola pública i que van inundar amb les seues samarretes de colors el recinte de la Conselleria d'Educació.
A tots i a totes, un miler de gràcies.
Salut i endavant!

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR