Plantilles docents

Convocatòria d’assemblea sobre les plantilles docents de secundària i FP

Ens trobem en un procés de negociació de les plantilles docents de secundària i FP. Aquesta negociació desembocarà en una ordre que regularà les plantilles docents, en substitució de l’actual ordre de plantilles del govern del PP que va retallar milers de llocs de treball.

dilluns 20 febrer 2023 11:14 h

Per això és un document importantíssim ja que s’estableixen les places de catàleg dels centres educatius, susceptibles d’oferir-se als processos selectius i al concurs de trasllats.

És per això que convoquem aquesta assemblea per a tractar les propostes que està presentant el sindicat per a millorar les plantilles actuals i que podeu consultar en aquest enllaç.
En aquest enllaç podeu consultar les plantilles actuals de 2015.

Assemblea
Dijous 23 de febrer, a les 18h en aquest enllaç


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR