Universitats públiques

Contra la precarietat i la privatització en les universitats valencianes

El Sindicat dóna suport a la vaga del professorat associat

dilluns 26 març 2018 09:37 h

Del 23 al 25 de març Alacant ha acollit les IV Jornades d’Universitat de l’STEPV, que han debatut ponències i tallers sobre autonomia, govern i política universitària. En el transcurs de les jornades les assistents han aprovat una resolució sobre el professorat associat, un dels col·lectius docents més precaritzats que a la Universitat de València va decidir secundar una vaga indefinida des del 29 de gener. El PDI associat de la Universitat Politècnica de València també ha decidit suspendre les activitats acadèmiques a partir del 16 d’abril. El Sindicat, que dóna suport a aquestes mesures de pressió, exigeix que es milloren les condicions laborals i salarials del col·lectiu, un dels més precaritzats en l’ensenyament. També exigeix l’obertura de processos de negociació que donen resposta i solucions reals a les justes reivindicacions del col·lectiu.

Les jornades han debatut altres temes amb especial incidència en l’entorn universitari com ara la participació en els consells socials, l’externalització dels serveis de neteja, cafeteries o seguretat o la perversió de les publicacions científiques. Les assistents s’han reafirmat en el compromís d’STEPV de lluitar contra totes les manifestacions de precarietat i de privatització en totes les universitats.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR