Retallades

Conselleria no enviarà cap substitució fins després de Pasqua

STEPV posarà en marxa una campanya en els centres perquè denuncien aquesta situació.

STEPV

dilluns 26 març 2012 11:58 h

La Conselleria no convocarà noves adjudicacions de professorat interí per a cobrir les substitucions en els centres educatius fins després de les vacances de Pasqua. D’aquesta manera des del 16 de març, data de les últimes adjudicacions, i durant un mes no s’enviarà cap substitució del personal docent de baixa.
Aquesta decisió se suma a les mesures que unilateralment ha pres la conselleria respecte a la seua política de cobertura de baixes que ja ha denunciat el Sindicat i que recordem: no s’enviarà substitució si només hi ha una persona de baixa en el centre; a les persones que els toca jubilar-se no les deixen fer-ho el dia que els correspon sinó que els obliguen a acabar el mes i, quan es jubilen, Intervenció Econòmica de València no envia les persones substitutes el dia que els adjudiquen la plaça sinó una setmana després.
D’aquesta manera, el professorat del centre està patint una càrrega de feina innecessària perquè ha de cobrir les baixes que no envia Conselleria i l’alumnat també es veu afectat negativament.
STEPV està preparant una campanya per tal que els centres i els pares i mares denuncien aquesta situació a la Conselleria d’Educació i rectifique la seua actitud.
El Sindicat entén que aquesta és una nova mesura de retallades dels serveis públics que se suma a les que està patint el sistema educatiu des de fa dos anys, amb retallades de grups, programes d’atenció a la diversitat i professorat. Per tot això, STEPV insta al professorat a fer un seguiment massiu de la vaga del 29M per a rebutjar la reforma laboral i les retallades en els serveis públics.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR