Plantilles docents

Conselleria aplica les noves plantilles de secundària sense haver-se publicat en el DOCV

STEPV considera intolerable aquesta nova imposició que condiciona el nou govern

dijous 25 juny 2015 16:17 h

La Conselleria d’Educació està donant instruccions als centres educatius de secundària i batxillerat perquè apliquen la nova ordre de plantilles que encara no s’ha publicat en el DOCV i que són una adaptació de la LOMQE.

La inspecció educativa està reunint les direccions dels instituts per a traslladar-los aquestes mesures

Així, per exemple, el 30 de juny ja s’aplicarà la reducció dels caps de departament previstos en el projecte d’ordre que encara no s’ha publicat i que també contemplen mesures com el manteniment de la càrrega lectiva del professorat a 20 hores en lloc de a 18 com abans del Decret-Llei de 2012.
La inspecció educativa està reunint les direccions dels instituts per a traslladar-los aquestes mesures i d’altres contemplades en el projecte d’ordre de plantilles. STEPV considera intolerables aquestes accions quan, justament hui, s’està celebrant el debat d’investidura del nou president de la Generalitat i quan la setmana que ve prendran possessió els nous responsables de gestionar les conselleries.
D’aquesta manera, s’està tornant a condicionar el nou govern que també és contrari al desenvolupament de la LOMQE. I resulta més greu encara quan s’estan donant instruccions als centres d’aplicar una norma que encara no s’ha publicat en el DOCV i, per tant, no és oficial.
STEPV acusa al govern en funcions de continuar, amb aquesta mesura, “morir matant” i no haver assumit la derrota electoral del passat 24 de maig, i d’estar aplicant interessos partidistes abans de mirar per l’interés de la comunitat educativa i de la societat en general que ha dit clarament en nombrosos actes i mobilitzacions que no volen aquesta llei.
En eixe sentit, STEPV plantejarà a la nova Conselleria d’Educació propostes per a paralitzar la llei, com realitzar un front comú amb la resta de comunitats autònomes on no governa el PP (que són la majoria) i forçar l’ajornament de la seua aplicació. També que es retire el decret de currículum i es paralitze la publicació de les plantilles de secundària i batxillerat en el DOCV.

Etiquetat com a

plantilles

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR