Oposicions

Actualitzacions, guies i informació sobre el procés d'oposicions docents.

Oposicions

Oposicions Procés d’estabilització extraordinari 2022-23 País Valencià

Procediment d’estabilització (concurs de mèrits): aportació de documentació acreditativa de mèrits

23 desembre 2022

S’ha obert el termini per a l’aportació de la documentació acreditativa dels mèrits declarats en la declaració responsable adjunta en la inscripció. L’aportació haurà de realitzar-se en la data assignada pel sistema d’assignació de torns.

Si encara no ha sol·licitat cita prèvia se li recorda que pot sol·licitar-la a través del següent enllaç des del 22 de novembre de 2022 fins al 13 de gener de 2023, enllaçOposicions Procés d’estabilització extraordinari 2022-23 País Valencià

Correcció d’errades de la convocatòria del concurs de mèrits del procediment selectiu extraordinari d’estabilització

04 desembre 2022

CORRECCIÓ d’errades de l’Ordre 66/2022, de 15 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu extraordinari d’estabilització per a l’ingrés, mitjançant concurs de mèrits, al cos de mestres i als cossos de professors d’Ensenyament Secundari, professors especialistes en sectors singulars de Formació Professional, professors d’escoles oficials d’idiomes, catedràtics de Música i Arts Escèniques, professors de Música i Arts Escèniques, professors d’Arts Plàstiques i Disseny i mestres de taller d’Arts Plàstiques i Disseny:


STEPV #SempreAlTeuCostatOposicions País Valencià

Oposicions mestres 2021: esmenes i reclamacions als llistats provisionals.

18 novembre 2022

Esmena i reclamació als llistats provisionals de la RESOLUCIÓ 25 d’octubre de 2022 de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca el procediment per a l’acreditació dels requisits generals i específics de titulació de les persones participants en el procediment selectiu d’ingrés en el cos de mestres convocat per l’Ordre 45/2021, de 28 de desembre, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d’oposició i que no formen part de la borsa de l’especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu, per a la seua incorporació a la borsa del cos de mestres

Tràmit

El termini de presentació del tràmit telemàtic de sol·licitud per a l’esmena i reclamació als llistats provisionals abastarà des de les 00:00 hores del dia 21 de novembre de 2022 fins a les 23:59 hores del dia 25 de novembre de 2022.

  •   Accés al tràmit telemàtic de reclamació i subsanació
  •   Correu electrònic de contacte:.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)[/email]

 Oposicions País Valencià

Oposicions mestres 2022. Correcció errades acreditacions titulacions

26 octubre 2022

Correcció d’una errada sobre la Resolució de 25 d’octubre de 2022 de les acreditacions dels requisits de titulació oposicions 2022 de les persones que no van superar la primera prova de la fase d’oposició (A+B)

Adjuntem enllaç amb la resolució corregida que afecta l’enllaç d’una pàgina web de la base segona.

Oposicions Acces a catedres

Catedràtics secundària i EOI (2022) - actualització llista persones convocades a prova de C1 de valencià

14 octubre 2022

S’ha publicat l’actualització de la llista provisional de persones convocades a realitzar la prova de valencià nivell C1 del procediment selectiu regulat per l’Ordre 44/2022.

ACTUALITZACIÓ Llista provisional de persones convocades per a participar en la prova extraordinària de coneixements de valencià nivell C1

Amb caràcter informatiu, es publica la relació de persones que tenen registrat un certificat de valencià nivell C1 en el Servei de Formació i Acreditació de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

 


Oposicions País Valencià

Accés a càtedres Secundària i EOI: Resultat del sorteig dels òrgans de selecció

12 octubre 2022

S’ha publicat el resultat del sorteig de vocals dels òrgans de selecció del procediment selectiu regulat per l’Ordre 44/2022.

Consulta ací el resultat:
- Resultat del sorteig per ordre alfabètic
- Resultat del sorteig per tribunals


Oposicions País Valencià

Professorat en pràctiques 2022/23: Convocatòria d’assemblea informativa

10 octubre 2022

STEPV convoca assemblea per a explicar la regulació de la fase de pràctiques del curs 2022/23.

- Dijous 13 d’octubre, a les 18h en aquest enllaç


Oposicions Comunitats Autònomes

País Basc: convocat el concurs de mèrits derivat dels processos d’estabilització

06 octubre 2022

Consulta ací la convocatòria


Oposicions Acces a catedres

Catedràtics secundària i EOI (2022): llistes provisionals de persones admeses i excloses; llista provisional de persones convocades a prova de valencià nivell C1

05 octubre 2022

S’han publicat les llistes provisionals de persones admeses i excloses i la llista provisional de persones convocades a la prova de valencià nivell C1 del procediment selectiu regulat per l’Ordre 44/2022.

Llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses

NOTA:Les persones que en la llista provisional de persones admeses figuren amb asterisc entre les columnes, hauran de realitzar la prova de l’idioma valencià bé per a acreditar el coneixement de l’idioma o bé perquè així ho van sol·licitar en la inscripció malgrat tindre el requisit de l’idioma.

Pot consultar la relació provisional de persones convocades a la realització de la prova de valencià a l’apartat PROVA DE VALENCIÀ NIVELL C1”.

 

Prova de valencià nivell C1


DATA I HORA DE REALITZACIÓ DE PROVES:

PROVA ESCRITA:            15 d’octubre de 2022, als 9:00h

PROVA ORAL:                  22 d’octubre de 2022

                            Hora concreta en la web de la JQCV: la consulta s’habilitarà al llarg d’aquesta setmana


Oposicions docents

Informacions i actualitzacions sobre les oposicions docents al País Valencià i altres comunitats autònomes.

El certificat digital o cl@ve

Davant la publicació de la convocatòria d’oposicions del Cos de Mestres 2018, previsiblement al llarg del mes d’abril, la Conselleria d’Educació va a implementar com a novetat la inscripció en línia a les proves de l’oposició. No serà possible cap inscripció en format paper.

Com ho faig

Guies