Sistemes de protecció

STEPV sol·licita la suspensió de les classes a la Conselleria d’Educació

Aquest matí el Sindicat ha demanat a la Conselleria que decrete la suspensió de les classes almenys per 15 dies, com ha fet avui mateix Catalunya. La setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló de la Plana s’ha mantingut la festivitat escolar la setmana que ve, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per reduir la possibilitat de contagi. I, evidentment, aquesta suspensió s’hauria d’ampliar a totes les localitats del País Valencià.

STEPV espera que la Conselleria atenga la proposta

dijous 12 març 2020 12:52 h

El Sindicat considera que si estem en un moment de contenció del coronavirus el que cal és mesures efectives també en l’àmbit educatiu, on es produeix una acumulació de centenars d’alumnes en espais reduïts. Per tant, la suspensió de les classes és una mesura recomanada per evitar l’expansió de possibles contagis. A més, el fet que a moltes localitats de València i a Castelló de la Plana ja siga festiu la setmana que ve perquè no s’ha suspés el festiu escolar, és un bon moment per implantar aquesta mesura al conjunt del País Valencià, ja que la incidència serà menor.
A més, el President de la Generalitat ha anunciat aquest matí que se suspenen les activitats extraescolars educatives. El Sindicat considera que aquesta mesura no serà suficient i per això ha proposat en la Mesa Sectorial d’Educació d’aquest matí i en una comunicació a la Conselleria d’Educació que caldria suspendre les activitats lectives els pròxims 15 dies.

És millor tallar d’arrel i no anar prenent mesures parcials diàriament

També tenim confirmació que s’estan suspenent les activitats de Formació en Centres de Treball (FCT) que tenen lloc en l’àmbit sanitari. Demà no sabem quina nova mesura s’aplicarà en l’àmbit educatiu. Per tant, és millor tallar d’arrel i no anar prenent mesures parcials diàriament.
Esperem que la Conselleria atenga la proposta del Sindicat i decrete la suspensió de les classes durant, almenys, els pròxims 15 dies.

Etiquetat com a

prevenció coronavir

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR