Internacional

STEPV participa al XXI Congrés de la Confederació d’Educadors Americans

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV) participa al XXI Congrés Ordinari de la Confederació d’Educadors Americans (CEA) que tindrà lloc a la Ciutat de Panamà, els propers dies 16 a 19 de novembre, amb el lema: “Per la unitat de qui fan possible l’educació!”

Cartell del congrés de CEA

dijous 10 novembre 2022 18:32 h

Al congrés s’abordaran diversos assumptes entre els quals destaca la situació que travessa l’educació al continent americà amb l’objectiu de donar una resposta des del moviment sindical que servesca per garantir el dret a l’educació, la defensa de l’ensenyament com a servei públic i la millora de les condicions laborals de les treballadores i treballadors de l’ensenyament però també per avançar cap una societat més justa i igualitària i garantir la sobirania dels nostres pobles i nacions. També es planteja que, a l’actual, nou i canviant marc de situació, la CEA continue combinant accions de caràcter mundial, continental, regional i nacional amb l’objectiu que la veu dels treballadors/ores organitzats siga escoltada i presa en compte, als espais on es tracten qüestions que hauran d’incidir, en la qualitat de l’educació i de vida, així com en el futur dels pobles.

STEPV col·labora amb la CEA des de fa anys i participa en algunes de les seves reunions periòdiques

STEPV col·labora amb la CEA des de fa anys i participa en algunes de les seves reunions periòdiques i en Consell Consultiu i Assessor del què forma part. La CEA és una organització internacional de caràcter confederatiu, composta per organitzacions sindicals i professionals de treballadors de l’educació del continent americà que defensen els principis del sindicalisme i la democràcia, els drets humans i la justícia social a les seves respectives nacions i treballen per millorar les condicions de vida i laborals dels seus membres.
A més del Congrés de la CEA, es realitzarà una reunió del FÒRUM PER L’EDUCACIÓ A IBEROAMERICA del que forma part STEPV. Un espai que agrupa sindicats dels continents americà i europeu, Un fòrum que és un espai unitari, divers, plural, amb l’objectiu de impulsar un organisme de coordinació, monitoratge, seguiment i proposta sobre la realitat educativa al continent i compromès amb la lluita per una educació pública, gratuïta i laica al servei de les treballadores i treballadors i dels pobles.

Etiquetat com a

internacional cea

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR