Dignitat del professorat

STEPV mostra el seu condol pel traspàs d’Alejandra Soler

El Sindicat ha estat present en el soterrament aquest matí

dijous 02 març 2017 13:16 h

Un moment del soterrament aquest matí

Mestra republicana, incombustible en la defensa dels ideals en els que creia i activista fins a la mort als seus 103 anys.
Encara la recordem defensant l’alumnat en la Primavera Valenciana o més recentment en el balcó de l’Ajuntament de València juntament amb les tres magues en la cavalcada del passat 15 de gener.
Representants del Sindicat han assistit a la incineració celebrada aquest matí per a acomiadar-la i retre-li un merescut homenatge.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR