Condicions laborals

STEPV es reuneix amb la nova Directora General d’FP

La DGFP s’ha compromés a estudiar les propostes del Sindicat i a buscar solucions als problemes plantejats

Els representants del sindicat, juntament amb la DGFP, Marta Armendia, al mig

divendres 03 novembre 2023 10:04 h

El Sindicat s’ha reunit amb la nova DGFP, Marta Armendia, per a analitzar la situació de l’FP al País Valencià i traslladar-li els següents problemes que preocupen el professorat d’FP:

  • Situació de cobrament d’un complement d’equiparació salarial per a tot aquell professorat que no ha accedit al grup A1.
   Solucions respecte al professorat interí de les 19 especialitats que no posseeix titulació universitària.
   Regulació de la contractació i les condicions laborals del professorat Especialista.
   Problemàtica de la cobertura de places en FP i l’absència de professorat en la borsa d’Informàtica i Sistemes i aplicacions informàtiques (en la data de la reunió hi ha alumnat que no està rebent classes per falta de professorat).
   Revisió de les titulacions i requisits pels quals s’accedeix a FP.
   Aplicació del Decret d’Inclusió en FP.
 • La DGFP s’ha compromés a estudiar tots els temes plantejats i ha comentat que disposen de 4 anys per a treballar en solucionar-los.
  STEPV convocarà assemblees pròximament per a tractar la situació del professorat interí de les 19 especialitats sense titulació universitària i de la integració de la resta del professorat al cos de secundària (A1).


  El Sindicat convoca les assemblees següents, el dimarts dia 7 de novembre. Aquestes assemblees són per al professorat interí de les 19 especialitats que no posseeix titulació universitària i ha passat a Secundària.

   

   


  Comentaris

  Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

  Comenta

  Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

  TAMBÉ ET POT INTERESSAR